top of page
356385107_108028599008749_7780132254059379943_n.jpg
Search

SIMPAN DUIT MACAM NI!

Updated: Aug 30

๐Š๐š๐ฅ๐š๐ฎ ๐’๐ข๐ฆ๐ฉ๐š๐ง ๐ƒ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ˆ๐ค๐ฎ๐ญ ๐“๐š๐ซ๐ข๐ค๐ก ๐๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐Š๐š๐ฅ๐ž๐ง๐๐š๐ซ, ๐๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐ƒ๐š๐ฉ๐š๐ญ ๐‘๐Œ๐Ÿ“,๐Ÿ“๐Ÿ–๐ŸŽ ๐’๐ž๐ญ๐š๐ก๐ฎ๐ง



Tabiat membuat simpanan setiap bulan adalah sangat penting sebagai kegunaan sewaktu kecemasan mahupun kegunaan masa hadapan


Sebenarnya memang ada pelbagai cara yang boleh digunakan untuk membuat saving Antaranyaanda boleh cuba cara menabung - ๐ฌ๐ข๐ฆ๐ฉ๐š๐ง ๐๐ฎ๐ข๐ญ ๐ข๐ค๐ฎ๐ญ ๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ค๐ก ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง


Jika ikut cara yang dikongsikan ini, anda boleh dapat saving total ๐‘๐Œ๐Ÿ’๐Ÿ”๐Ÿ“ ๐ฌ๐ž๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง๐๐š๐ง ๐‘๐Œ๐Ÿ“,๐Ÿ“๐Ÿ–๐ŸŽ ๐ฌ๐ž๐ญ๐š๐ก๐ฎ๐ง!


Nampak senang tapi ramai yang gagal untuk melakukannya So, start lah hari ini dan usaha kan demi masa hadapan anda


Jom follow ๐‡๐จ๐ซ๐ข๐ณ๐จ๐ง ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ๐ฌ ๐Œ๐š๐ฅ๐š๐ฒ๐ฌ๐ข๐š untuk dapatkan info tips kewangan yang lebih banyak!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

JOMโ€ผ๏ธ Marilah tengok bila sesuai untuk anda buat ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฌ๐ž๐ฌ ๐ซ๐ž๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ง๐ ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ฐApabila anda nak ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง๐ค๐š๐ง ๐ค๐š๐๐š๐ซ ๐Ÿ๐š๐ž๐๐š๐ก ๐ฉ๐ข๐ง๐ฃ๐š๐ฆ๐š๐ง ๐Ÿ”ฐApabila anda ingin ๐ฉ๐ž๐ง๐๐ž๐ค๏ฟฝ

bottom of page